Groothandel in seizoensgebonden - thematische decoratie in aalst

Alldeco: decoratie die seizoenen en trends volgt

Decoratieartikelen

De uitgebreidste selectie decoratieartikelen vindt u bij Alldeco in Aalst. Wij zijn specialist in de verkoop van seizoensgebonden decoratie. U bent altijd welkom in onze showroom van ruim 1.000 m2. Dankzij 35 jaar ervaring, en een uitstekende kennis van de markt en leveranciers, bouwden wij met eigen collecties een representatief en kwalitatief hoogstaand aanbod op. Een geslaagde Kerst of Pasen begint bij Alldeco!

 

Sterk in leef- en woontrends

Alldeco importeert thematische decoratie-artikelen voor huis en tuin. Een in-house design- en aankoopteam vertaalt de trends naar seizoensgebonden commerciële kleur- en leefwerelden.

Door de verscheidenheid van producten heeft de collectie een breed draagvlak. Klanten uit floristiek, geschenkensector, verpakkingssector, etalagesector, meubelhandel, snoepgoed,... vinden bij ons hun gading.

Bovendien kunnen wij snel en efficiënt inspelen op specifieke klantenwensen.

 

Website

Meer weten over onze producten en diensten? Bezoek onze website of contacteer ons voor een kennismaking. Tweemaal per jaar stellen wij nieuwe en seizoensgebonden collecties voor: een keer met Valentijn, voorjaars-, paas-, einde schooljaar- en zomerartikelen, een keer met items voor herfst-, Halloween-, winter-, en kerstdecoratie.